5 Kasım 2022 Haberler

  • İlk sezonu bomba gibi olan ancak devam eden sezonlarda ticari kaygılar dolayısıyla kalitenin düşmesi yüzünden seyirci ve reyting kaybeden HBO yapımı distopik bilim kurgu dizisi West World’un yapımcıları 4. Sezon sonunda final yapmaya karar verdiler. 5 sezon olarak planlanan dizi ekonomik sıkıntılar yüzünden sonlandırıldı. Öte yandan sözleşmeler gereği çekilmeyecek olan 5. Sezon için oyunculara ve ekibe ödeme yapılacağı söyleniyor.
  • Marvel Sinematik Evreni meraklılarının dört gözle beklediği WandaVision’in spinoffu olarak tasarlanan “Agatha: Coven of Chaos” isimli dizinin 9 bölümle sınırlı olacağı duyuruldu. Yapım WandaVision dizisinde Wanda ve Vision’ın meraklı komşusu olarak tanıdığımız Agnes’ın gerçek hikayesini konu alıyor. Dizi, 2023 yılında Disney+’da yayınlanacak.
  • Dwayne Johnson’ın baş rolünü oynadığı “Black Adam” vizyona girdikten sonra üçüncü haftayı da lider kapattı. Vizyona girdiği ekim ayından beri herhangi bir rekabetle karşılaşmayan film yerel ve global listelerde 1 numara kalmayı başardı ancak otoritelere göre önümüzdeki hafta vizyona girecek olan “Black Panther: Wakanda Forever” bu liderliğe son verecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir